NWW wint pitchwedstrijd Werkfestival 2020

NWW wint pitchwedstrijd Werkfestival 2020

Op dinsdag 1 september 2020 deden wij van Nieuw Wonen op Water mee aan de Dragons Den pitchwedstrijd voor Denkers en Doeners, georganiseerd door het Werkfestival Súdwest-Fryslân en gehouden in het Sneker theater. We zijn superblij met de alom verkregen waardering, die zich uitte in de eerste prijs voor onze Vlot; de eenvoudig verplaatsbare, betaalbare drijvende huurwaterwoning.

We verwachten met de Vlot te kunnen voorzien in de grote behoefte aan (sociale) huurwoningen in steden en dorpen. Ons doel is bovendien de leefbaarheid van de kleinere kernen in krimpgebieden te waarborgen.

In alle waterrijke gebieden kan daar waar een tijdelijke extra behoefte aan sociale huurwoningen is ontstaan met de Vlot vlot in de woningbehoefte worden voorzien, en bij bevolkingskrimp kan de Vlot even vlot naar een andere locatie worden gevaren.

Door zijn unieke en efficiënte ontwerp heeft de Vlot een uitermate lage bouwprijs per m². Hij voldoet aan alle moderne eisen en is circulair en uiterst duurzaam. Prijs van de Vlot is ca. € 128.000,- inclusief BTW.

Wij zijn nu op zoek naar een vooruitstrevende gemeente die zich wil onderscheiden door het Vlot-concept vlot te trekken en naar betrokken investeerders!