Het DNA

NWW maakt Wonen op het Water tot een BELEVING!

Nieuw Wonen op Water

Door onze ruim 25 jaar ervaring op het gebied van architectuur, stedenbouw en waterwonen zijn wij van Nieuw Wonen op Water volledig uitgerust om élk project, hoe bijzonder of spectaculair ook, van kop tot staart te begeleiden. Dus ook bij het uitvoeren van omvangrijke, complexe projecten op het water in zowel ontwerp, engineering als proces zetten wij onze brede expertise vol toewijding in en ontzorgen wij u op elke mogelijke wijze.

Creativiteit in ontwerp en oplossingen is wat ons drijft. Ons hechte team draagt zorg en heeft oog voor álles wat er bij een project komt kijken. Wij hebben voor íeder budget een ruimtebesparende en creatieve oplossing. NWW maakt Wonen op het Water tot een BELEVING!

Design

Pakkende ontwerpen toegespitst op specifieke locaties

Planvorming

Voor zowel projectmatige als particuliere initiatieven

Engineering

Veiligheid en duurzaamheid staan hoog in het vaandel

Projectmanagement

Begeleiding van schets tot oplevering

Bouw

Hoge bouwcapaciteit naar ieder gewenst bouwvolume

Infrastructuur

Verbonden aan het net of volledig autarkische oplossingen

Wat drijft ons?

1 De geringe differentiatie in de huidige verschijningsvormen van drijvende woningen

2 Een solide oplossing bieden voor aardbevingsgebieden en krimpgebieden

3 Uiteraard circulair en duurzaam bouwen

 

Door deze drijfveren samen te voegen leveren we nieuwe en unieke invullingen aan de wereld die drijvende woning heet. We kunnen een onbeperkt aantal verschijningsvormen aanbieden, en ondersteund door de huidige techniek kunnen de volledig zelfvoorzienende drijvende varianten zélfs worden neergelegd op plekken die anders onbereikbaar zouden blijven. Zonder daarbij ook maar enigszins op comfort in te moeten leveren.

 

Bovendien bieden we met onze drijvende geschakelde en twee onder een kap woningen een hoogwaardige invulling voor het sociale woningbouwsegment. Maar ook voor bijvoorbeeld aardbevingsgebieden en krimpgebieden – waar de bevolkingsafname aan de orde van de dag is maar waar de voorzieningen tegelijkertijd op peil moeten worden gehouden. Met onze drijvende oplossingen is er geen verspilling van kapitaal: de drijvende woningen worden eenvoudig verplaatst om ergens anders opnieuw ingezet te kunnen worden.

 

Dus Nieuw Wonen op Water = Gepassioneerd kleuren buiten de lijnen

Wie?

Kees Kat

Architect

“Zich verbonden voelen met de natuur zit in de mens ingebakken. Tel daar bij op het (gelukkig massaal doorgedrongen) besef dat de tijd van verspilling écht achter ons ligt; dit uit zich nu in de bouwwereld onder meer in duurzaam bouwen. Wij van NWW bieden voor de combinatie van deze zaken dé ultieme oplossing: duurzaam wonen met natuur rondom”.

Menno de Roos

Marketing & Sales

“NWW geeft mensen de mogelijkheid om comfortabel te wonen in een uniek ontwerp waarin gerieflijkheid en duurzaamheid elkaar ontmoeten. En niet te vergeten: al onze drijvende ontwerpen kunnen compleet zelfvoorzienend en dus zonder netaansluiting worden geleverd”.

Meer weten over nieuw wonen op water?